Vill du renovera din kakelugn?

Att renovera kakelugn är inte fel, för att kunna använda den igen på rätt sätt. För att renovera din kakelugn, så kan det vara bra att vända dig till proffs på kakelugnar. Norrköpings Kakelugnsmakeri är då ett bra val. Det eftersom att de är specialiserade på antika kakelugnar, samt även eldstäder, som behöver renovering. Hos dem finns det kakelugnsmakare med en bred kunskap samt en mycket lång erfarenhet.

Har du en kakelugn du vill renovera?

Du som vill renovera din kakelugn, du kan med fördel vända dig till Norrköpings Kakelugnsmakeri. Så har du en kakelugn som står där hemma, men som inte är hel eller inte fungerar som den ska så kan de fixa den åt dig. Bland annat så tar de bort skadat tegel på insidan av kakelugnen för att sedan ersätta det med nytt tegel. Man byter även ut kakel på utsidan om det finns behov av det. Skador lagas och den fixas till.

Vill du skaffa en kakelugn?

Kanske du inte har en kakelugn sedan innan, men det har stått en i ditt hus? Förr var det inte ovanligt att riva ut kakelugnar, då de inte ansågs vara moderna nog. Dock brukar det finnas kvar skorsten och annat. Det är då rätt enkelt att montera in en ny kakelugn på samma plats. Det går självklart även att installera en om det inte funnits en på platsen, men då kan det krävas en del tillstånd och annat. Kontakta gärna Norrköpings Kakelugnsmakeri så kan de hjälpa dig vidare med de behov du har kring kakelugnar.

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Vill du renovera din kakelugn?